Ledige stillinger

Lyst til å bli med på reisen over fra TrønderEnergi til Aneo?

Vi er inne i en ny og spennende fase hvor vi etablerer oss som et nytt fornybarselskap med nordiske ambisjoner. Vi vil fortsette oppdraget vårt med å sikre tilgang på fornybar energi, og muliggjøre omlegging fra fossile til fornybare løsninger. Vi vil imidlertid som Aneo gjøre dette med økt gjennomføringskraft, og samtidig legge til rette for nye og ambisiøse kundeløsninger innen elektrifisering og energieffektivisering. Les mer på aneo.com.

I høst vil alle stillinger med unntak av de som er tilknyttet vannkraft overføres til Aneo. TrønderEnergi vil bestå som selskap for å forvalte konsernets vannkraftproduksjon. Vi vil etter hvert flytte karrieresidene over på aneo.com når dette er klart.

Flere lokasjoner kan være aktuelle som arbeidssted for stillingene, se den enkeltes stillingstekst.
Finner du ingen stillinger som passer for deg, send oss gjerne en åpen søknad.

Utlyste stillinger

STILLING
SØKNADSFRIST
STED
Prosjektleder
22.10.2022
Avdelingsleder miljø- og bærekraft
23.10.2022
Er du en av våre nye vindkraftteknikere? 
Snarest
Trondheim
Vi søker prosjektutvikler for solkraft
Snarest
Gjøvik
Teknisk Rådgiver
2022-10-07
Trondheim
Vi søker prosjektutvikler for vindkraft
Snarest

Hvorfor jobbe i TrønderEnergi-konsernet


TrønderEnergi-konsernet er et fornybarkonsern med nordiske ambisjoner. Vi har hovedkontor i Trondheim, og lokasjoner i Trøndelag, Oslo, Bergen, Stavanger og Gjøvik. 

Vi har en 70 år lang og stolt historie, med produksjon av fornybar energi. Våre fire datterselskap: Ohmia Charging, Ohmia Retail, Ohmia Construction og Ohmia Energy, arbeider innen elektrifisering og energieffektivisering.

Vi er i underkant av 300 ansatte som hver dag brenner for det vi gjør. Fra utvikling av nye energiløsninger til å være operatør i felt. Hos oss får du utvikle deg og jobbe i et godt arbeidsmiljø med fleksible løsninger. Vi jobber tillitsbasert og våre verdier er Åpen, Modig og Ansvarlig.
Vi er Great Place to Work sertifisert for 8. året på rad - det er vi stolte av.

Er du vår nye arbeidskollega? Gleder oss til å møte deg.